Pikec: Nismo na nekakšni vaški tekmi

Foto: Žurnal24 Plavalci z vsega sveta so v petek v Rimu prvič preizkusili bazen Foro Italico.
Slovenski plavalci so prispeli v Rim na SP in opravili prvi trening. Kot sporočajo, organizacija zelo šepa: težave imajo s prevozom, ostali so brez kosila, nezadovoljni so tudi s sobami.
Oglej si celoten članek
 
 

Nismo na nekakšni vaški tekmi. To je svetovno prvenstvo.

Roni Pikec

 
V Rim je popoldne pripotovala slovenska plavalna reprezentanca, ki je opravila prvi trening. Posebnih novosti ni, trenerski del reprezentance pa je razočaran nad številnimi organizacijskimi zapleti ob prihodu v italijansko prestolnico. Slovenski reprezentanti so v Rimu na letališču kar uro in pol čakali na svojo opremo z letala, nov zaplet se je pojavil pri prevozu v hotele, kjer so spet čakali na avtobus, in ekipa, ki je na pot odpotovala preko Trsta, je za pot porabila skoraj toliko časa kot tisti del, ki je odšel na pot s kombijem. "Nismo na nekakšni vaški tekmi. To je svetovno prvenstvo, a tega ob prihodu na ta način nismo doživeli. Dobro, da imamo s sabo prav ta naš kombi, s katerim bomo lahko reševali morebitne nove zaplete," pa je po treningu povedal slovenski selektor Roni Pikec. Reprezentanti so zaradi zapletov na letališču danes ostali tudi brez kosila. "Vsekakor se dogajajo stvari, ki se ne bi smele. Tudi sobe glede na ceno niso najboljše," je še pristavil Pikec, ki upa, da bo jutrišnja slika organizacije boljša in da bo vsaj prehrana v hotelu na pravi športni ravni.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.