Piko na i dodal napačen dres

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nizozemski reprezentant si je za kvalifikacijsko tekmo s Češko nadel napačen dres, kar je še en dokaz o trenutnem stanju v slačilnici tulipanov.
Oglej si celoten članek

Nizozemska je po porazu v zadnjem krogu kvalifikacij za nastop na Euru 2016 izgubila proti Češki (2:3) in ostala brez nastopa v Franciji, kjer bo prihodnje leto na sporedu 15. evropsko prvenstvo v nogometu.

Pred obračunom s Češko so se domači mediji razpisali o domnevnem sporu med Memphisom Depayem in Robinom van Persiejem, o raztresenosti, ki naj bi vladala znotraj reprezentance, pa priča napaka krilnega nogometaša Manchester Uniteda, na katero je opozoril De Telegraaf.

Depay si je za srečanje nadel dres septembrske tekme z Islandijo, medtem ko so vsi ostali nogometaši igrali z majico, na kateri je bila češka zastava. 

Zakaj je Depay igral z napačnim dresom, ni znano, je pa uslužbenec, ki skrbi za klubsko opremo, v pogovoru za De Telegraaf zatrdil, da so vsi nogometaši prejeli ustrezno opremo.

Nizozemski mediji so se v luči mini incidenta razpisali o ''Playstation generaciji'', ki jo bolj kot nogomet zanimajo druge reči, in izrazili dvom v psihološko stanje nogometaša, ki pred najpomembnejšim srečanjem kvalifikacij ne zna obleči ustreznega dresa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:15 16. Oktober 2015.

    točno tako. samo medijem je vedno v interesu, da oblatijo nekoga in da se o tem piše....

  • 21:04 15. Oktober 2015.

    To je napaka ekonoma ki mu je pripravil napačni dres.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.