Pinkney odslej proti Brezcu in Zupanu

Foto: Žurnal24 Pinkney je bil jeseni med najzaslužnejšimi za zmage Olimpije. (Foto: Boštjan Tav
Vsega teden dni po odhodu iz Uniona Olimpije je ameriški krilni center Kevinn Pinkney že našel nov klub. Podpisal je pogodbo z ruskim prvoligašem Jenisejem iz Krasnojarska.
Oglej si celoten članek

Kevinn Pinkney, MVP nedavnega dneva slovenske moške košarke in najzaslužnejši za zmage Uniona Olimpije v prvem delu Evrolige, ki pa se zaradi nerazumnega upada v minutaži v Ljubljani ni več dobro počutil, bo do konca te sezone igral za Jenisej iz Krasnojarska. Ta ekipa je v minulem kolu premagala Krasnie Krilja Primoža Brezca, za katere slednji zaradi lažje poškodbe sicer ni igral. V naslednjem kolu, ko naj bi Pinkney že debitiral, pa bodo igrali proti Spartaku iz Sankt Peterburga, za katere dobro igra Miha Zupan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.