Pintarjeva poražena v četrtfinalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Namiznoteniška igralka Mateja Pintar je na paraolimpijskih igrah v Londonu v četrtfinalu kategorije 3 izgubila z Britanko Saro Head z 2:3 (-6, 10, 7, -9, -3). Damjan Pavlin priboril peto mesto z zračno puško leže v kategoriji 2.
Oglej si celoten članek

V predtekmovanju z zračno puško je v isti disciplini kot Damjan Pavlin nastopil tudi Franček Gorazd Tiršek, a je končal na 29. mestu.

Mateja Pintar je najprej izgubila prvi niz, nato je drugega dobila na razliko, v tretjem nadaljevala z dobro igro in ga zanesljivo dobila, a je zatem domačinka Sara Head stopila na plin in tesno dobila četrti niz, v petem pa je odigrala brez napak in naši tekmovalki prepustila le tri točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.