Pipan na klopi Zadra

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji slovenski košarkarski selektor Aleš Pipan bo v prihodnji sezoni prevzel vodenje Zadra, ki pa je v prejšnji sezoni izpadel iz Lige NLB.
Oglej si celoten članek

Do zadnjega trenutka sta se za mesto prvega trenerja košarkarjev Zadra potegovala tudi Nikša Bavčević in Ivan Sunara, a se je uprava kluba na koncu odločila za Aleša Pipana.

Pipan je nazadnje vodil moštvo Zlatoroga, je pa tudi v vlogi selektorja Poljske reprezentance, s katero bo sodeloval tudi na evropskem prevenstvu v Litvi. Iz kluba so sporočili, da so se za nekdanjega slovenskega selektorja odločili na podlagi njegovih izkušenj in dobrega dela z mladimi košarkarji. V Zadru si v prvi vrsti želijo v ospredje potisniti mlade, nadarjene košarkarje in tako narediti dobro podlago za vrnitev v ligo NLB, je pojasnil predsednik KK Zadar Edvin Šimunović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.