Pipan: To je življenje

Foto: Žurnal24 Rašo Nesterović: "Žal mi je."
Po tekmi Slovenija : Grčija so pred mikrofon stopili nekateri glavni akterji.
Oglej si celoten članek
Aleš Pipan: "Težko je zdaj komentirati to noro tekmo. Čim prej moramo pozabiti, kar se je zgodilo na parketu in zmagati vsaj še eno tekmo, da osvojimo sedmo mesto. Do 37. minute smo nadzorovali potek dogodkov, igrali smo resnično dobro, tako v obrambi kot napadu, kar se je zgodilo nato, pa ste sami videli. V slačilnici smo se dogovorili, da pozabimo na vse in da jutri odigramo novo, pomembno tekmo. To je življenje, to je košarka."

Radoslav Nesterovič: "Čestitke Grčiji. Do jutri se moramo pobrati in si zagotoviti uvrstitev v kvalifikacije za olimpijske igre."

Panagiotis Janakis: "Nismo odigrali dobre tekme, saj smo bili pod hudim pritiskom. Naredili smo veliko napak, vendar se nismo predali. Verjeli smo v zmago in po zaslugi izkušenih igralcev prišli nazaj v igro. Igralci so pokazali, da imajo karakter in kakovost. Hvala jim, da smo dobili to neverjetno tekmo. Prepričan sem, da bomo v polfinalu proti Španiji pokazali drugi obraz."

Nikolaos Zisis: "Pokazali smo pogum in srce. Ponosem sem na soigralce in vso klop. Dobili smo neverjetno tekmo, a že jutri nas čaka nova preizkušnja proti ekipi, ki igra najboljšo košarko na tem prvenstvu."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.