Pipan vesel točk in gostoljublja

Foto: Metalac Farmakom/Foto studio Art
Foto: Metalac Farmakom/Foto studio Art
S sinočnjo zmago na gostovanju pri Metalcu (67:76) košarkarji Union Olimpije ostajajo v igri za četrto mesto po koncu rednega dela regionalne lige ABA.
Oglej si celoten članek

Trener Ljubljančanov Aleš Pipan je bil zadovoljen z zmago na vročem terenu v Valjevu: "Rad bi čestital igralcem za odlično predstavo in zmago. Odigrali smo pametno, strpno in brez večjih napak. Vedeli smo kaj nas čaka, saj je Metalac na domačem parketu odlična ekipa. Gre za zelo vroč teren. Zelo sem vesel, da smo jim vrnili za poraz v Ljubljani."

Zaustavili najboljše strelce 

"Mislim, da smo dobro zaustavili njihove najboljše strelce, hkrati pa smo dobro skakali v obrambi in napadu. Mislim, da je to odločilo današnjo tekmo," je dodal ljubljanski strateg, ki se je obenem zahvalil domačinov za lep sprejem: "Metalcu čestitam za vse, kar so do sedaj naredili v Ligi ABA, hkrati pa se jim zahvaljujem za odličen sprejem in gostoljubnost."

Zmaji zadevali in skakali 

Tudi domači trener Vladimir Đokić je priznal, da je bila zmaga Union Olimpije čista kot solza: "Olimpija je odigrala odlično v taktičnem smislu, njihovi košarkarji pa so bili povsem pripravljeni na vzdušje v naši dvorani. Ljubljančani so zadevali v pomembnih trenutkih, poleg tega pa so zbrali kar 15 skokov več in s tem potrdili dominacijo pod obema obročema."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.