Pippen: "LeBron je najboljši"

Foto: Žurnal24 Pippen pravi, da ni naj vseh časov njegov nekdanji soigralec Jordan. (Foto: EPA)
"Michael Jordan je bržkone najboljši strelec, ki je kdajkoli igral košarko. A LeBron James pa je bržkone najboljši igralec, ki je kdajkoli igral." To so besede Scottieja Pippna, ki so ujezile navijače Chicago Bullsov.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks in Miami Heat sta finalista lige NBA. Prva ekipa je ekipa veteranov, ki že več let dela na šampionskih prstanih, drugi so ekipa v izgradnji, ki je že z uvrstitvijo v finale dosegla izjemen uspeh, če vemo, da bodo res vrhunski šele čez leto ali dve. Veliki finale so si zagotovili z zmago nad najboljšo ekipo rednega dela sezone, Chicago Bulls (4:1). Slednji so nekdanja ekipa dveh legend lige NBA, Michaela Jordana in Scottieja Pippna. Slednji je redni obiskovalec tekem Bullsov, po zadnji tekmi finala vzhodne konference pa je izrekel nekaj besed, ki so zlasti navijače njegovega Chicaga pošteno ujezile.

Za vse tiste, ki ne veste: jaz sem to igro igral, vi jo le gledate.
Scottie Pippen
"Michael Jordan je bržkone najboljši strelec, ki je kdajkoli igral košarko. A LeBron James pa je bržkone najboljši igralec, ki je kdajkoli igral," je Pippen v petek dejal za ESPN Radio. Osvojene lovorike in splošno mnenje ne delijo Pippnovega stališča. LeBron ima za zdaj le dva naziva MVP rednega dela in zdaj drugo uvrstitev v finale, Air Jordan pa je osvojil šest šampionskih prstanov in bil petkrat MVP. Je pa res, da je imel Jordan pri 26 letih ravno toliko lovorik, kot jih ima danes 26-letni James. Pippen je na ogorčen odziv na svoje besede že reagiral. "Za vse tiste, ki ne veste: jaz sem to igro igral, vi jo le gledate," je zapisal na svojem twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.