Piqué reagiral na Shakirina razkritja o njunem zakonu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdnik Barcelone meni, da se njegova bivša žena načrtno postavlja v vlogo žrtve.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Barcelone Gerard Piqué je po poročanju španskih medijev jezen na svojo nekdanjo soprogo Shakiro zaradi njenih izjav v intervjuju za revijo Elle.

Priljubljena pop ikona je v pogovoru za omenjeni medij spregovorila o razhodu s slavnim nogometašem.

V intervjuju je izpostavila svojo starševsko vlogo in potožila nad medijskim obleganjem v katalonski prestolnici, ker jo je prepričalo v selitev v Miami. Za povrhu je nekdanjemu izbrancu posredno očitala, da je zavoljo njegove kariere žrtvovala svojo.

Španskemu branilcu se po navedbah La Vanguardie takšne izjave ne zdijo pravične, saj naj bi Shakira poveličavala svojo vlogo v zakonu in zavajala z neresničnim prikazom njihove družinske idile.

Foto: Profimedia Shakira Zvezdniški parček se je sicer še pred začetkom ločitvenega postopka dogovoril, da umazanega perila ne bosta prala v javnosti, česar pa Shakira naj ne bi dosledno upoštevala.

Po mnenju nogometaša se Shakira namerno prikazuje kot žrtev, da bi pridobila simpatije javnosti.

"Lahko samo rečem, da sem vse vložila v najin odnos in družino," je povedala za Elle. "Gerard je kot nogometaš želel igrati nogomet in osvajati naslove, jaz pa sem ga podpirala. Svojo kariero sem postavila na stranski tir in se preselila v Španijo, da bi lahko on igral nogomet in osvajal lovorike. To sem storila iz ljubezni," je povedala 45-letnica.

"Zahvaljujoč temu sta imela moja otroka ves čas na razpolago svojo mamo. Z njima sem spletla izjemno in nezlomljivo vez, ki nas vzdržuje," je dodala.

Piqueja so te besede zmotile, saj meni, da Shakira potvarja realno sliko.

"Vsi, ki ga poznajo, vedo, da je vse nočne izlete kombiniral s poslom, obenem pa je skrbel za družino. Otroka je vozil v šolo in k drugim aktivnostim. Skupaj so potovali in z njima je preživel vse svoje proste trenutke," je za španski medij povedal neimenovani vir.

Foto: Profimedia Gerard Pique

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.