Piqué na zagovor k direktorju

Foto: EPA
Foto: EPA
Direktor Barcelone je Gerardu Piquéju položil na srce, naj se v dobro kluba ne spušča v razprave o domnevno nepravičnem sojenju na tekmah španskega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Vodstvo katalonskega velikana je branilca Gerarda Piquéja povabilo na pogovor in mu zabičalo, naj se v prihodnosti vzdrži podobnih napadov, kakršnega si je privoščil po tekmi z Villarrealom.

Branilec aktualnega španskega prvaka je v preteklosti večkrat namignil, da sodniki v La Ligi sodijo v korist Real Madrida in v škodo Barcelone, po koncu tekme 17. kroga pa je šel še korak dlje in se obregnil ob predsednika domačega prvenstva Javierja Tebasa.

Združenje sodnikov v španski La Ligi je zaradi incidenta vložilo pritožbo pri Španski nogometni zvezi (RFEF), zato so pristojni organi znotraj zveze sprožili uradno preiskavo.

V luči neorijetnih dogodkov, ki bi lahko imeli negativne posledice tako za Piquéja kot za klub, se je oglasil direktor katalonskega velikana Oscar Grau in razkril, da so se z nogometašem o tem že pogovarjali.

''Občasno pride do situacij, ki nam niso pogodu. V tem pogledu se strinjam z Luisom Enriquejem, čeprav razumem Piquéjevo reakcijo. Pogovorili smo se s kapetani in Piquéjem. V klubu si želimo, da ne bi govorili o sodnikih. Če hočemo to, kar je najboljše za Barcelono, potem so moramo izogibati pogovorom o sojenju. Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da ni treba protestirati nad sodniškimi odločitvami. Na igrišču zmaga boljša ekipa,'' je prepričan Grau, nekdanji nogometaš Barcelone, za katero je igral od leta 1984 do 1995.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.