Pique postaja lastnik nogometnega kluba

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaš Barcelone Gerard Pique bo postal lastnik španskega petoligaša.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Barcelone Gerard Pique bo 3. januarja prevzel španskega petoligaša FC Andorro. Katalonski lokalni mediji poročajo, da je Piquejevo podjetje Cosmos izkoristilo nov zakon o španskem športu ter se dogovorilo, da prevzame klub, ki tekmuje v katalonskem regijskem prvenstvu pod okriljem španske pete lige.

Pique in sodelavci bodo pred prevzetjem kluba morali izplačati še vse dolgove nižjeligaša. Katalonski mediji ugibajo, da naj bi Cosmos prevzel tudi tretjeligaša Reus, ki se je prav tako znašel v finančnih težavah.

Denar Pique dobil kazen na sodišču

Pique pa ima s svojim podjetjem Cosmos velike načrte tudi v tenisu, kjer pa mu zaenkrat še manjka podpora največjih zvezd.

Pri 31-ih letih Piqué se bo upokojil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.