Piqué: "Vidi se, da Mourinho ni bil nikoli nogometaš"

Foto: EPA
Foto: EPA
Gerard Piqué se je odzval na sarkastične izjave Joséja Mourinha pred tekmo z Espanyolom, ko se je portugalski trener ponorčeval iz Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Pred nedeljsko tekmo med Realom Madridom in Espanyolom (2:2) se je José Mourinho ponorčeval iz Lionela Messija, ki je na tekmi Lige prvakov proti Benfici z igrišča odšel na nosilih, le nekaj dni pozneje pa je popravil strelski rekord Gerda Müllerja v Sevilli proti Betisu.

"Nekatere igralce odnesejo z igrišča na nosilih, že čez dva dni pa so spet v vrhunski formi," je sarkastično pripomnil Mourinho pred nedeljsko tekmo. Messi je proti Benfici igrišče zapustil v solzah. Po tekmi je dejal, da je žogo po stiku z vratarjem gostov, ki je bil tudi razlog za "poškodbo", brcnil zato, ker je mislil, da še dolgo ne bo več mogel preganjati okroglega usnja. A na srečo navijačev Barcelone temu ni bilo tako.

Iz tabora Barcelone je odziv prišel iz ust Gerarda Piquéja, ki je po nedeljski večerni tekmi z madridskim Atléticom dejal: "Vidi se, da Mourinho ni bil nikoli nogometaš in jih zato ne razume," je za Barça TV povedal visoki branilec.

V ponedeljek je trening Blaugrane obiskal tudi Juan Sebastián Verón, ki je pred tremi leti z argentinskim Estudiantesom iz La Plate izgubil finale svetovnega klubskega prvenstva prav proti Barceloni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.