Pitt bo iskal roparje pokerašev

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Ray Liotta je po govoricah sodeč na seznamu igralcev, ki bodo nastopali v novem filmu o pokru, v katerem se bo pojavil tudi Brad Pitt. Film, v katerem bo Pitt debitiral kot producent, nosi naslov Cogan's Trade.
Oglej si celoten članek

Cogan's Trade bo kriminalka, v kateri pa ne bo manjkalo iger pokra. Poleg Raya Liotte in Brada Pitta naj bi v filmu nastopili tudi drugi zvezdniki, kot so James Gandolfini, Javier Bardem, Sam Rockwell in Casey Affleck. Film temelji na zgodbi, ki jo je napisal George V. Higgins. Brad Pitt igra preiskovalca, ki mora ugotoviti, kdo je med igro, ki jo je organizirala mafija, ukradel denar. Po pisanju časnika Toronto Sun bo druga velika zvezda filma Ray Liotta igral organizatorja nezakonite igre.

Liotta se je prvič kot mafijec pojavil leta 1990 v legendarnem filmu Martina Scorseseja Good Fellas. Takrat je igral težavnega člana lokalne mafije Henryja Hilla. Kasneje se je Liotta pojavil tudi v filmih, kot so Unforgettable, Cop Land, Hannibal in Blow. Med igralci, ki naj bi se pojavili v Cogan's Trade, pa so še šef družine Soprano James Gandolfini, dobitnik oskarja za igro v No Country For Old Men Javier Bardem, Sam Rockwell in Casey Affleck pa sta znana po vlogi v filmih Stevena Soderbergha Ocean's Trilogy.

Cogan's Trade je že tretji film s tematiko o pokru, ki naj bi se začel snemati v bližnji prihodnosti. Decembra se pri studiu Miramax obeta nadaljevanje kultnega filma Rounders, ki je že v pripravi. Prejšnji teden pa so pri Gambling Magazine Online objavili, da se snema še en film, ki govori o svetu igralništva. V njem pa naj bi nastopale zvezde, kot so Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones in Justin Timberlake. Cogan's Trade naj bi začeli snemati že ta mesec v New Orleansu. Premiera je predvidena za leto 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.