Pivske prvake že imamo

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav je Euro 2016 šele v uvodni fazi, so zmagovalci v nekaterih navijaških kategorijah že znani.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se nogometaši iz 24 držav udeleženk praktično šele ogrevajo za najpomembnejše boje na modernih stadionih, so njihovi pristaši že ogreti na delovno temperaturo.

Središče navijaškega dogajanja je zagotovo Pariz, kamor so v velikem številu pripotovali tudi ljubitelji nogometa brez vstopnic za tekme evropskega prvenstva.

Za nekatere poceni, za druge ...

Slednji tako glavno pozornost namenjajo druženju na pariških ulicah ter v številnih lokalih, kjer so po zaslugi ogromnih količin popitega alkohola in glasnih navijaških napevov najbolj opazni Angleži, ki znajo tudi prekoračiti mejo dobrega okusa.

Tako njim kot Švedom cena za vrček piva, ki znaša okrog 8 evrov, ne predstavlja prevelike ovire pri gašenju žeje, medtem ko je za Slovake, Albance, Hrvate in ostale navijače iz manj premožnih držav omenjeni znesek vendarle precejšen finančni zalogaj.

Irci se znajo zabavati

Na glasbenem področju in interakciji z ostalimi navijači zagotovo prednjačijo vedno dobro razpoloženi Irci. Pri "Fantih v zelenem" je v ospredju zabava, saj se zavedajo, da njihova reprezentanca ne sodi med kandidate za najvišja mesta, medtem ko so njihovi angleški sosedje precej bolj obremenjeni z rezultati, kar zna v kombinaciji s hektolitri zaužitega hmeljevega napitka včasih privesti tudi do nezaželjenih dogodkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.