Tisočim navijačem bo plačal potne stroške

Foto: Epa
Foto: Epa
Obsceno bogati šejk bo malce odprl svojo denarnico.
Oglej si celoten članek

Lastnik angleškega prvaka Manchester Cityja, šejk Mansur, se je odločil, da bo plačal potne stroške vsem navijačem, ki bodo z uradnim paketom odpotovali v Porto, kjer se bo City 29. maja v finalu Lige prvakov pomeril s Chelseajem, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Klub je od organizatorjev prejel 6.000 vstopnic, navijači pa bodo s posebnimi letali odpotovali na dan tekme in se takoj po njej tudi vrnili, saj se zaradi protokolov glede novega koronavirusa na Portugalskem ne bodo smeli zadržati več kot 24 ur.

"Epidemija je prizadela tudi navijače, zato jim bomo pomagali. Pred nami je zgodovinski dogodek in želimo, da bi ga videlo čim večje število navijačev. Glasno spodbudo si zaslužita tudi ekipa in njen trener," je dejal arabski lastnik, ki si je v trinajstih letih lastništva sicer ogledal le eno tekmo svojega kluba.

Ta po mnenju mnogih s to potezo poskuša popraviti napako, ki jo je po mnenju navijačev storil, ko je želel tekmovati v za zdaj propadli "superligi."

Veseljačil Tako si je Pep Guardiola dal duška

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.