Plačo bo prejemal v diamantih

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkar Chris Roberts, ki je okrepil italijansko ekipo Mens Sana 1871, bo svojo plačo prejemal v diamantih.
Oglej si celoten članek

Rožnati italijanski časnik La Gazzetta dello Sport poroča o nenavadnem dogovoru med Chrisom Robertsom in večkratnim italijanskim prvakom.

Ekipa Mens Sana 1871, ki je nastala na pogorišču nekdanje Siene, potem ko je slednja po sedmih zaporednih naslovih (2007-2013) zašla v finančne težave in lani razglasila bankrot, se je okrepila z Američanom Chrisom Robertsom.

Košarkar bo svoje plačilo prejemal v diamantih, saj si ekipa v nasprotnem primeru ne bi mogla privoščiti njegovih uslug, poroča italijanski časnik.

Drage kamne bo priskrbelo podjetje Damond Private Investment, ki predstavlja enega glavnih pokroviteljev kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.