Plavalni zvezdnik bo zdaj rokometaš

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji olimpijski prvak v plavanju se je odločil, da bo športno pot nadaljeval v rokometu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji olimpijski prvak v plavanju Francoz Florent Manadou je francoski tiskovni agenciji afp zaupal, da se iz bazena seli na rokometna igrišča. Manadou je na olimpijskih igrah v Londonu 2012 osvojil zlato kolajno v disciplini 50 prosto, zdaj pa trenira z rokometno ekipo Aix-en-Provence, ki igra v najmočnejši francoski ligi.

Petindvajsetletni Manadou, ki je brat Laure Manadou, slednja je leta 2004 na olimpijskih igrah v Atenah osvojila zlato kolajno na 400 prosto in nato pri 22. letih leta 2009 presenetljivo hitro oznanila slovo od plavanja, je dejal, "da odločitev ni bila nenadna, ampak, da si ne želi več plavati, saj v bazenu na treningih ne uživa več".

Florent Manaudou ima poleg olimpijskega zlata v svoji vitrini tudi tri naslove svetovnega prvaka in šest zlatih kolajn z evropskih prvenstev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.