Playbor bo še boljši kot na WFC 11

Foto: Žurnal24 Bor Bratovž (v sredini) tudi po zaslugi neaktivnosti naših borcev ostaja na prve Foto: Žurnal24 Bor Bratovž ima pred seboj še kar nekaj uspešnih let v MMA svetu. (Foto: Nik Rov Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Bor Bratovž je na WFC 11 v Portorožu z zmago proti Nenadu Sančiću predsednika WFC Zlatka Mahiča "prisilil", da mu ponudi novo možnost. Playbor se bo na WFC 12 pomeril proti Italijanu Marcu Velleiu.
Oglej si celoten članek

Na WFC 12: "Proteini.si Showtime" bomo videli pet slovenskih borcev: Mirana Fabjana, Bojana Kosednarja, Roka Štrucla, Denisa Chorchypa in Bora Bratovža. Vseh pet dvobojev vam bomo predstavili nekoliko podrobneje. Začeli bomo z gladiatorjem iz Domžal, Borom Bratovžem.

Bor, prijatelji in predvsem predstavnice nežnejšega spola ga poznajo tudi pod njegovim vzdevkom Playbor, je novo priložnost seveda zgrabil z obema rokama in že kmalu po zmagi na WFC 11 v portoroškem Avditoriju proti Hrvatu Nenadu Sančiću pljunil v roke in začel priprave na novo borbo, tretjo profesionalno v kareri (do zdaj poraz in zmaga). Dober teden pred spektaklom v dvorani Tivoli je bilo za Bratovžem že več kot devet tednov priprav. "Počutim se odlično. Res zelo dobro," je za zurnal24.si sprva dejal Bratovž in nato primerjal svojo trenutno pripravljenost s tisto izpred nekaj mesecev pred WFC 11. "Fizično sem približno enako pripravljen. Sem pa zdaj nekoliko bolje pripravljen psihično, saj sem imel poleti še malce treme pred prvim nastopom na WFC," kar pomeni, da bo Bratovž tokrat lahko le boljši kot poleti. Pa že na zadnji julijski dan je Bratovž deloval praktično nepremagljiv.

Pripravljenost pri Bratovžu nikoli niti ni bila vprašljiva, saj velja za enega od najbolje pripravljenih slovenskih borcev. Kaj pa nasprotnik Marco Vellei? "Nasprotnik je dober stoje, toda tudi na tleh ni slab. Njegovih posnetkov nisem videl, ker jih ni, toda tudi jaz bom zanj uganka," je odgovoril Bratovž, ki še nima povsem izdelane taktike, s katero bo stopil v ring: "Začel bom stoje, saj sem v zadnjem času res veliko delal na boksu. Sicer taktike še nimam povsem zamišljene, toda na začetku bom zagotovo delal stoje. Če bo sila, bom šel pa na parter."

Bratovž je poleti izkusil vročico portoroškega Avditorija, 19. decembra pa ga čaka še bolj vroči Tivoli. "Uff, to bo res spektakel. Zaradi Tivolija se res veselim. Upam, da bo dvorana razprodana," se je nadejal Domžalčan, ki bo imel vsaj 200 svojih navijačev. V napovedi pa je bil zelo previden: "Napovedoval zagotovo ničesar ne bom, toda jaz sem prepričan vase, ker vem, da sem dobro pripravljen, toda borba je borba. Enkrat zmagaš, drugič izgubiš."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.