Plemenito dejanje Domžalčanov

Foto: NK Domžale NK Domžale Foto: NK Domžale NK Domžale Vrhunc Hanžič Foto: NK Domžale NK Domžale Kovjenić Foto: NK Domžale NK Domžale Ivan Knezović Foto: NK Domžale NK Domžale Ihbeisheh Foto: NK Domžale NK Domžale
Nogometaši Domžal so se izkazali z novo dobrodelno potezo. Pridružili so se 4. akciji Anina zvezdica ''Prebudimo se in pomagajmo'', ki zbira hrano z daljšim rokom uporabe za družine, ki živijo na robu preživetja. Na pobudo Sandre Peterlin, Eve Mercina in vratarja slovenskih pokalnih prvakov Nejca Vidmarja so nogometaši Ani Lukner, ustanoviteljici Anine zvezdice, predali zajetno količino zbranih dobrot. Več pa v spodnji galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.