Po 16 letih prvaki tudi s slovenskim denarjem

Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva Foto: EPA Spartak Moskva
Po tekmi med Spartakom in Terekom iz Groznija (3:0) je bilo še kako veselo na stadionu Otkritie Arena.
Oglej si celoten članek

Navijači Spartaka so 16 let čakali na naslov ruskih državnih prvakov, zato je bilo po zadnjem sodnikovem žvižgu na tekmi s Terekom veselje na tribunah, zelenici in kasneje v garderobi ter pred stadionom izjemno.

To je sicer Spartakov že 22. naslov ruskih državnih prvakov, do tokratne lovorike pa je prišel tudi s pomočjo slovenskega denarja in pokrovitelja. Eden od sponzorjev kluba je namreč velenjsko Gorenje.

Oglejte si to slavje!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.