Po Bedenetu konec tudi za Žemljo

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski teniški igralec Grega Žemlja je izgubil v tretjem krogu turnirja ATP v Miamiju z nagradnim skladom 4,3 milijona dolarjev. Žemlja je klonil pred 11. nosilcem, Francozom Gillesom Simonom, ki je slavil s 6:4 in 6:4.
Oglej si celoten članek

V prvem nizu je Simon napravil "break" v peti igri, a je nato takoj Žemlja dobil igro na Francozov servis. Toda sedma igra je znova pripadla Simonu, ki je nato povedel še s 5:3, od česar si Slovenec ni več opomogel.

V drugem nizu je Simon spet v peti igri odvzel servis Žemlji, ki je sicer že pred tem tudi imel priložnost za "break", a je ni izkoristil. Francoz je nato z uspešno igro na svoj servis povedel s 4:2, napravil nov "break" za 5:2, kar je že nakazalo končnega zmagovalca. Žemlja je sicer takoj zatem naredil "re-break" in še znižal na 4:5, a v odločilni igri se je Francoz zbral in dobil še drugi niz.

ATP Masters 1000, Miami, 3. kolo:

Gilles Simon (Fra/11) : Grega Žemlja (Slo) 6:4, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.