Po Benitezu odhaja še Torres?

Foto: Žurnal24 Fernando Torres je ob Cescu Fabregasu najbolj vroče ime letošnjega prestopnega r
Čeprav je svetovna nogometna javnost trenutno osredotočena na prihajajoče SP, trenerji in funkcionarji v ozadju pridno sestavljajo ekipe za prihajajočo sezono. Razprodaja v Liverpoolu.
Oglej si celoten članek
Dolgoletni napadalec Juventusa, David Trezeguet naj bi bil blizu prestopa k letošnjemu zmagovalcu evropske lige, Atleticu iz Madrida. Njegov agent je pogovore potrdil.

V številnih italijanskih in angleških medijih so se pojavile špekulacije, da naj bi na klop Interja iz Milana v naslednji sezoni sedel španski strateg Rafael Benitez. Da pogovori z nekdanjim trenerjem Liverpoola res potekajo, je za Corriere dello Sport potrdil predsednik zmagovalcev letošnje lige prvakov, Massimo Moratti.

Zgledu nekdanjega trenerja pa naj bi sledilo še nekaj igralcev z Anfielda. Skupaj z Benitezom naj bi se nerazzurom pridružil še Argentinec Javier Mascherano, kar nekaj klubov pa se je znova ogrelo za prvega zvezdnika moštva, napadalca Fernanda Torresa. Najbolj resna naj bi bila Chelsea in Manchester City. Slednji za Torresa menda ponuja 70 milijonov eurov odškodnine, 24-letnemu napadalcu pa tedensko plačo v višini rekordnih 240 tisoč eurov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.