Po dosežku kariere blizu rekordne uvrstitve

Foto: Profimedia Tamara Zidanšek
Mlada slovenska teniška igralka je prišla do dosežka kariere.
Oglej si celoten članek

Najboljše teniške igralke so s finalom pokala Fed zaključile sezono, ZDA so premagale Belorusijo, na sporedu pa so le še turnirji nižjih kategorij. Na enem od njim, turnirju Mednarodne teniške zveze ITF v Avstraliji, je največji uspeh v karieri zabeležila 19-letna članica TK Ptuj Tamara Zidanšek.

Mlada slovenske reprezentantka je zmagala na turnirju z nagradnim skladom 60.000 dolarjev in se iz 180. mesta povzpela do 149., kar je blizu njene najvišje uvrstitve v karieri - 138. mesta, ki ga je zasedala konec februarja letos. Od Slovenk je pred njo le Polona Hercog, ki je tudi ta teden napredovala, in sicer za eno mesto - 101.

Na vrhu bo 2017 končala Romunka Simona Halep, druga z zaostankom 40 točk je Španka Garbine Muguruza, tretja pa Danka Caroline Wozniacki, ki ji do prvega mesta manjka 160 točk.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.