Po Durantu poškodovan tudi Westbrook

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdnik ameriškega košarkarskega moštva Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook, bo moral na bolniško.
Oglej si celoten članek

Branilec ekipe, pri kateri bo do decembra manjkal tudi drugi zvezdnik Kevin Durant, trenutno pa so poškodovani še branilci Reggie Jackson, Anthony Morrow in Jeremy Lamb, si je na tekmi lige NBA proti Los Angeles Clippers zlomil roko.

Pri ekipi iz Oklahoma Cityja je tako za zdaj zdrav le en pravi branilec, in sicer Sebastian Telfair, ki je navduševal v srednješolski ligi, v minuli sezoni pa je igral na Kitajskem. Telfair je tekmo proti Kalifornijcem, Russell Westbrook je na njej igral zgolj devet minut, končal z 11 točkami in sedmimi podajami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.