Po en Slovenec in Španec v ekipi tekmovanja

Foto: Epa
Foto: Epa
Med najboljšimi tudi slovenski zunanji igralec.
Oglej si celoten članek

Pred pofinalom so izbrali najboljšo sedmerico drugega dela evropskega prvenstva, vanjo so na mestu desnega zunanjega uvrstili Jureta Dolenca. Ta bo v nocojšnjem polfinalu čim večkrat poskušal premagati klubskega kolega in najboljšega vratarja drugega dela - Španca Gonzala Péreza de Vargasa. 

Polfinale EP Pred dvema letoma so jih premagali

Poleg klubskih kolegov pri Barceloni so se v prvi postavi znašli še Hrvat, Madžar, Nemec in dva Norvežana. Najboljši srednji zunanji je bil tako Igor Karačić, levi zunanji Sander Sagosen, krožni napadalec Bence Banhidi, levo krilo Magnus Jondal in desno krilo Timo Kastening.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.