Po fiasku nov režim razporeditve sedežev

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Hokejisti Telemach Olimpija se bodo v ligi Ebel na drugi tekmi zimske klasike na Plečnikovem stadionu za Bežigradom pomerili z Medveščakom iz Zagreba. Organizatorji so zaradi težav z vidljivostjo na ledeno ploskev na prvi tekmi pripravili spremembe.
Oglej si celoten članek

"Delamo napake. Na napakah se učimo. Napak ne ponavljamo (no ja, vsaj trudimo se :),“ so se organizatorji odzvali na številne pritožbe obiskovalcev prve tekme Icefesta 2013.

"Zaradi sprememb postavitve tribune smo na osnovi izkušenj s prve tekme pripravili nov režim razporeditve sedežev na glavnih tribunah (VZHOD). Dražje vstopnice smo razporedili na najbolj
ugodne sedeže po izkušnjah s prve tekme," so organizatorji zapisali na spletni strani in v izjavi za javnost dodali, da so se zaradi hitrejšega polnjenja tribune in v izogib gneči odločili,
da bo znotraj barvnih področij na posamezni tribuni veljala prosta izbira sedežev. Sedeži posameznih skupin bodo označeni z barvnimi nalepkami.

Na tribuno Vzhod so razporedili 10 dodatnih varnostnikov, ki bodo pomagali sodelavcev pri usmerjanju in urejanju.

Naj spomnimo, na prvi tekmi IceFesta 2013 so se navijači zeleno-belih po podaljšku veselili zmage nad Beljakom, a so številni izrazili nezadovoljstvo nad vidljivostjo na ledeno ploskev, zato so morali stati na sedežih, da so si lahko ogledali tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.