Po Ibraimiju odhaja še Mendy

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Po včerajšnjem žrebu kvalifikacijskih parov v evropskih nogometnih tekmovanjih v Nyonu je v Mariboru odjeknila vest, da bo po makedonskem Albancu Agimu Ibraimiju vijoličaste zapustil tudi najboljši strelec Jean-Philippe Mendy.
Oglej si celoten članek

Športni dnevnik EkipaSN v današnji izdaji poroča, da je Jean-Philippe Mendy tik pred podpisom pogodbe z enim od kitajskih klubov. Po informacijah, ki jih je pridobila Ekipa, je 29-letni francoski napadalec senegalskega rodu že na Kitajskem, kjer mora pred podpisom pogodbe opraviti še zdravniški pregled.

Mendy, ki se je z Mariborom veselil dveh naslovov državnega prvaka v letih 2014 in 2015, je vijoličasti dres letošnjih državnih podprvakov prvič oblekel v sezoni 2013/14, potem ko se je 1. julija 2013 mariborskemu klubu pridružil iz Kopra.

Vsega skupaj je za Maribor na 88 odigranih tekmah zabil 37 zadetkov. Robustni 190 centimetrov visoki napadalec se je z Mariborom, ki je ob koncu minule sezone moral primat v državnem prvenstvu prepustiti največjim tekmecem ljubljanski Olimpiji, letos veselil osvojene lovorike v slovenskem pokalu, leta 2014 pa je z Mariborom osvojil tudi slovensko superpokalno lovoriko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:37 21. Junij 2016.

    Kad naš brod tone..tone..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.