Po Kokoškovu zdaj še Jasikevičius?

Foto: Epa Šarunas Jasikevičius Žalgiris
Šarunas Jasikevičius na sestanku z vodstvom Toronto Raptors.
Oglej si celoten članek

Igor Kokoškov je nedavno postal prvi Evropejec s službo glavnega trenerja v ligi NBA (Phoenix Suns). A očitno ne bo dolgo edini. Na sestanku z vodstvom ekipe Toronto Raptors je bil še en znanec slovenskih košarkarskih parketov, Šarunas Jasikevičius. 

Pred leti član ljubljanske Olimpije, v minuli sezoni pa kot trener Žalgirisa najlepše presenečenje evrolige, saj so osvojili končno tretje mesto. Krajši čas je igral tudi v NBA, za Indiana Pacers in Golden State Warriors. 

Toronto je bil po rednem delu letošnje sezona z 59. zmagami najboljša ekipa vzhodne konference, a so nato v končnici izpadli že v konferenčnem polfinalu s Cleveland Cavaliers. Med kandidati za novega trenerja je tudi Ettore Messina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.