Po koncu EuroBasketa v Beograd

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Reprezentančni branilec Jaka Blažič je na tekmi proti Srbiji s 15 točkami vendarle predstavil del svojega bogatega napadalnega repertoarja.
Oglej si celoten članek

"Odlično smo odprli tekmo in si hitro priigrali visoko prednost. Kljub manjšim nihanjem smo zadržali vodstvo do zadnjega piska sirene in se zasluženo uvrstili na svetovno prvenstvo," je po zmagi nad Srbijo razmišljal 23-letni branilec.

V prejšnjih tekmah Jaka Blažič nikakor ni ujel pravega ritma v napadu, proti Franciji in Srbiji pa je bila njegova igra veliko učinkovitejša. Dvig forme je pokomentiral tako: "V zadnjih dveh tekmah mi je malce bolj steklo v napadu. Pred dvobojem proti Franciji sem si rekel, da moram še bolj pomagati moštvu in prispevati večji delež v napadu. Začutil sem, da lahko zadevam. Tudi proti Srbiji sem bil v dobri formi. Vsi smo prispevali svoj delež, in to je prineslo zmago proti Srbom. Mogoče smo bili proti Franciji pod večjim pritiskom, proti Srbiji pa sta nas malce podžgali tudi jeza in velika želja."

Spremlja rezultate rdeče-belih

Kot novi član beograjske Crvene zvezde se je srbskim ljubiteljem košarke na včerajšnji tekmi predstavil v lepi luči: "Čez nekaj dni bom odšel v Beograd, kjer se bom priključil pripravam mojega novega kluba. Malce sem spremljal rezultate v pripravljalnih tekmah, popolnoma pa se bom delu v Crveni zvezdi posvetil v prihodnjem tednu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.