Po Kopru tekal legendarni NBA igralec

Foto: EPA
Foto: EPA
Sloviti košarkar Ray Allen se je med dopustom ustavil tudi v Kopru.
Oglej si celoten članek

"Noro se zabavam na križarjenju. Ogledal sem si nekaj izkemnih krajev in jedel odlično hrano. Nejverjetneje sem jedel preveč, zato sem se odpravil na ulice Kopra v Sloveniji, da pokurim nekaj kalorij," je na svojem instagramu zapisal košarkar Ray Allen in s tem nekaj reklame naredil tudi slovenski obali. Njegov instargram račun spremlja 1,3 milijona ljudi, fotografija pa je imela v torek ob 23. uri več kot 9.500 všečkov.

Allen je sicer v svoji karieri dvakrat osvojil ligo NBA, leta 2008 (Boston Celtics) in 2013 (Miami Heat), zbral je tudi deset nastopov na tekmi All-star, bil pa je tudi član ameriške reprezentance, ki je na olimpijskih igrah leta 2000 v Sydneyju osvojila zlato kolajno. Je rekorder po številu zadetih trojk v rednem delu lige NBA (2.973) in tudi v končnici (385). V obeh kategorijah mu sledi član Hiše slavnih Reggie Miller (2.560 in 320).

Allen se je izkazal tudi kot filmski igralec. Leta 1998 je imel glavno vlogo v filmu He got game, njegov soigralec pa je bil Denzel Washington. Zaigral je tudi v filmu Harvard man leta 2001.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.