Po košarki nacionalka ostala tudi brez tekem nogometne reprezentance?

Foto: Profimedia jan oblak atletico Foto: epa Harry Kane Jan Oblak Anglija Slovenija Wembley
TV Slovenija naj bi bila tik pred slovesom od reprezentančnega nogometa.
Oglej si celoten članek

Časopis Ekipa piše, da naj bi nacionalka izvisela pri prenosih tekem slovenske nogometne reprezentance.

Že izguba evropskega košarkarskega prvenstva, ki je bila tudi zaradi velikanskih uspehov naših fantov za Pop TV in Kanal A uspešnica tudi v televizijskem smislu, zdaj naj bi se jeseni naslednje leto na program Sportklub preselila še nogometna reprezentanca.

TV Slovenija ima pravice za ruski mundial tudi v primeru neudeležbe naše izbrane vrste, prav tako bo seveda enakovredno konkurirala za prenos morebitnih zimskih ali spomladanskih prijateljskih tekem. Potem pa prijateljske tekme praktično odhajajo na smetišče zgodovine in se začenja novo obdobje, piše Ekipa.

Tako Pop TV in Kanal A, kot Sportklub so sicer v lasti multinacionalke United Group.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:20 7. Oktober 2017.

    njim se ni treba nič truditi, plača pride kot meni penzija

  • 15:30 6. Oktober 2017.

    kurchu hvala če se bo to res zgodil.. to režimsko komunajzarsko RTV je treba čimprej razmontirat na prafaktorje... Pa nej …

  • 14:40 6. Oktober 2017.

    ahahahahh

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.