Po Mbappejevi košarici nova tarča, potreben bo rekorden znesek

Foto: Profimedia Rafael Leao
Madridski Real si je izbral nov cilj.
Oglej si celoten članek

Madridski Real je v prestopnem roku stavil na prihod francoskega napadalca Kyliana Mbappeja, ki pa se je v zadnjem hipu odločil ostati v Parizu in je s PSG sklenil novo pogodbo. S tem je šokiral številne španske medije, privržence kraljevega kluba in tudi vodstvo Reala. To je bilo po mnenju mnogih prepričano v prihod svetovnega prvaka iz leta 2018 in je med drugim zaradi tega opustilo tudi lov na Erlinga Haalanda, ki se bo zdaj iz Borussie Dortmund preselil k Manchester Cityju.

Pri španskih prvakih so zdaj morali poiskati novo tarčo za okrepitev ofenzivne igre in jo tudi hitro našli v članu AC Milana. Tako trdijo pri Gazzetta dello Sport, kjer so zapisali, da je predsednik Reala Florentino Perez že pripravil 120 milijonov vredno ponudbo za 22-letnega Portugalca Rafaela Leãa. 

Ta je s soigralci pred dnevi osvojil scudetto, pri tem pa je v Serie A dosegel 11 zadetkov in zbral tudi 10 asistenc. Pogodba z Milanom mu velja še dve leti, odkupna klavzula pa znaša 150 milijonov.

Foto: Profimedia Rafael Leao

Če bo Realu uspelo za 120 milijonov pripeljati vzhajajočo zvezdo portugalskega nogometa, bo to kar najvišji nakup v zgodovini kluba. Leta 2019 je k belemu baletu sicer prišel Eden Hazard, Chelsea pa je zaslužil 115 milijonov evrov. Prihod Belgijca se jRealu sicer ni izplačal, saj je bil v zadnjih sezonah večinoma poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.