Po Miheliču na Madeiro še Školnik

Foto: Žurnal24 Dejan Školnik bo novo priložnost iskal na Madeiri. (Foto: www.alesfevzer.com)
Na naslov NK Maribor je prišla še ena finančno dobra ponudba in njihove vrste zapušča še Dejan Školnik. Tako kot Rene Mihelič tudi on odhaja k Nejcu Pečniku k Nacionalu na Madeiro.
Oglej si celoten članek

Iz nogometnega kluba Maribor so sporočili, da se bo v naslednji sezoni še en njihov igralec preselil k portugalskemu prvoligašu Nacional Funchal z Madeire. Potem ko sta se kluba že spomladi dogovorila za prestop Reneja Miheliča, je zdaj podobno pot ubral še Dejan Školnik, ki je s Portugalci podpisal petletno pogodbo. Mariborski klub je sporočil, da je na njihov naslov prišla ponudba, ki je niso mogli zavrniti. Po razpletu pogajanj, ki so se končala sinoči, so potrdili, da Dejan Školnik zapušča vrste vijoličastih vrste in se po preselil na Madeiro. Školnik je bil zadovoljen s ponujenimi pogoji in je z novimi delodajalci podpisal petletno pogodbo, ki bo začela veljati julija.

Nacional je portugalsko prvenstvo končal na sedmem mestu, moštvu se je izmuznila uvrstitev na evropsko prizorišče in na Madeiri se pripravljajo spremembe v igralskem kadru. Pri preoblikovanju ekipe so se usmerili v Slovenijo oziroma v Maribor. Že pozimi so sklenili dogovor o prestopu Reneja Miheliča - tudi on je podpisal za pet let -, zdaj pa so se odločili zvezno vrsto dopolniti še z 21-letnim Školnikom. V tem portugalskem klubu že igra tudi slovenski reprezentant Nejc Pečnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.