Po nasvetu gledalca obiskal zdravnika

Foto: EPA
Foto: EPA
Olimpijski prvak Mack Horton se je zahvalil anonimnemu gledalcu, ki je na njegovem prsnem košu opazil nenavadno znamenje in mu morda celo rešil življenje.
Oglej si celoten članek

Avstralski prvak Mack Horton je na olimpijskih igrah osvojil zlato kolajno na 400 metrov prosto in prejel čestitke številnih navijačev, eden od njih pa je v stik s plavalcem stopil iz popolnoma drugačnega razloga.

Neznani gledalec je kontaktiral plavalčevo ekipo, potem ko je opazil, da je kožno znamenje na njegovem prsnem košu spremenilo velikost in barvo, zato mu je svetoval, naj obišče specialista.

Avstralec je njegov nasvet upošteval in po posvetu zdravnikov odstranil potencialno nevaren melanom. Po posegu se je oglasil z objavo na družabnem omrežju Instagram, kjer se je neznancu zahvalil za lepo gesto.

''Pozdrav osebi, ki je poslala elektronsko pošto ekipnemu zdravniku in mi svetovala, naj grem na pregled znamenja. Dobra odločitev. Zelo dobra odločitev,'' je zapisal Horton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.