Po nesreči ga boli hrbet

Foto: EPA
Foto: EPA
Lewis Hamilton ima po nesreči v Hockenheimu težave s hrbtom, že čez nekaj dni pa je na vrsti dirka za Veliko nagrado Madžarske.
Oglej si celoten članek

Britanskega dirkača formule 1 Lewisa Hamiltona po nesreči na dirki za VN Nemčije v Hockenheimu čaka kar nekaj obiskov pri fizioterapevtu. "Moja težava po nesreči ni koleno, ampak hrbet in vrat. Predvsem hrbet me zelo boli," so britanskega dirkača danes povzeli mediji na Otoku.

Že ta konec tedna Hamiltona čaka nastop na dirki na Madžarskem. A trenutno drugouvrščeni voznik v točkovanju za svetovno prvenstvo bo moral pred nastopom na Hungaroringu nujno še na nekatere manjše rehabilitacijske postopke.

Hamilton se je poškodoval na kvalifikacijah v Hockenheimu, kjer je zaradi okvare zavor trdo treščil ob zaščitno ogrado. Na dirki mu je šlo kljub temu dobro, saj se je z 20. startnega mesta na koncu prebil na najnižjo stopničko zmagovalnega odra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.