Po nesreči stavila na Leicester, čaka ju 20 tisočakov

Foto: EPA
Foto: EPA
V zadnjih dneh se je pojavilo kar nekaj zgodb o optimističnih navijačih Leicestra, ki so stavili na to, da bodo lisice osvojile naslov. Nekoliko drugačna je zgodba dveh gasilcev.
Oglej si celoten članek

Dva gasilca sta pred sezono stavila po pet funtov, da bo Leicester osvojil angleško prvenstvo, a to sta storila po pomoti.

Jordan Wright, ki je prvič v svojem življenju vplačal stavni listek, je namreč mislil, da petaka vplačuje na zmago Leicestra na prvi tekmi sezone proti Sunderlandu. Malce ga je presenetila le kvota 2000/1, a vseeno ni posumil, da dela napako. Triindvajsetletnik je poklical še svojega dve leti starejšega kolega Mitchella Baldocka in ga prepričal, da naj tudi on stavi 5 funtov na uspeh lisic.

Šele po zmagi s 4:2 sta nesrečna gasilca spoznala svojo zmoto in postala tarča šal na njuni gasilski postaji. Vseno še imata možnost, da se smejita kot zadnja. Če bo Leicester osvojil naslov, si bosta razdelila namreč 20.000 funtov. "Vsi so mislili, da sva nora, a zdaj ni več tako," je dejal Baldock.

Leicester vodi v angleškem prvenstvu, pred drugim Tottenhamom in tretjim Arsenalom pa imajo lisice dve točki prednosti. Četrti Manchester City zaostaja za šest točk. Leicester je minuli konec tedna sicer doživel neprijeten poraz, ko je na tekmi z Arsenalom klonil z 1:2. Topničarji so zmagoviti gol dosegli v 95. minuti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.