Po neumni poškodbi je moral na operacijo

Foto: Profimedia
Italijanski trener si je v navalu jeze prizadejal poškodbo.
Oglej si celoten članek

Trener italijanskega nogometnega prvoligaša AS Rome - Eusebio di Francesco je moral na operacijo, potem ko je v drugem polčasu ponedeljkove prvenstvene tekme proti Atalanti udaril v del rezervne klopi in si pri tem zlomil koščico.

Video Že imamo gol leta? Pastore je namreč vložil svojo kandidaturo

Di Francesco je po ogrodju rezervne klopi udaril potem, ko je njegova ekipa zabila gol za 3:3 in s tem nadoknadila zaostanek dveh zadetkov.

Poškodba sicer ni hujše narave, a je vseeno moral na operacijo. To so uspešno opravili, tako da ga je ekipa pričakala že na večernem treningu, le nekaj ur po operaciji.

Za Atalanto še vedno ne igra slovenski reprezentant Josip Iličić, ki okreva po bolezni.

Bolezen Slovenski reprezentant okreva že štiri tedne, še vedno je v bolnišnici

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.