Po Oblaku najboljši še Handanović

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski vratar je bil imenovan v najboljšo enajsterico italijanske Serie A po izboru spletnega portala Goal.com. Enakega mnenja so novinarji portala Calciomercato.com.
Oglej si celoten članek

Samir Handanović je najboljši vratar jesenskega dela italijanskega prvenstva. Slovenski čuvaj mreže, ki z Interjem zaseda vrh Serie A, je kar na 11 do skupno 17 tekem svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in odigral ključno vlogi pri treh od skupno osmih zmag, ki so jih nerazzurri zabeležili z rezultatom 1:0.

Handanović je bil v preteklih mesecih zelo zaposlen, saj Inter sodi med tiste ekipe, ki so dopustile največ strelov v okvir vrat.

Nekdanji slovenski reprezentant, ki je po koncu kvalifikacij za Euro 2016 napovedal slovo od izbrane vrste, se lahko pohvali s 84,5-odstotno uspešnostjo.

Handanović pa ni edini slovenski vratar, ki je blestel v jesenskem delu. Fantastično statistiko je v prvem delu sezone 2015/2016 zabeležil tudi najboljši čuvaj mreže španskega prvenstva Jan Oblak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.