Po padcu s helikopterjem v bolnišnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Lara Gut je na treningu pred slalomskim delom kombinacije utrpela poškodbo kolena.
Oglej si celoten članek

Švicarska alpska smučarka Lara Gut se je poškodovala na današnjem ogrevanju pred popoldanskim kombinacijskim slalomom na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu in po informacijah iz švicarskega tabora je sezona zanjo končana. Tekmovalko so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki potrdili hudo poškodbo levega kolena.

Po prvih informacijah ima lanska zmagovalka skupnega seštevka svetovnega pokala strgane prednje križne vezi in poškodbo meniskusa. Nadaljnje preiskave bodo pokazale, ali je potrebna operacija, ali pa bo pomagala kakšna druga terapija.

Gutova je danes dopoldan na kombinacijskem smuku za Italijanko Sofio Goggio in Slovenko Ilko Štuhec osvojila tretje mesto.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.