Po porazu v Ribnici menjava na celjski klopi

Foto: Profimedias branko tamše celje pivovarna laško
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se je razšel z dolgoletnim trenerjem.
Oglej si celoten članek

RK Celje Pivovarna Laško in Branko Tamše sta sporazumno prekinila sodelovanje, ki se je začelo pred slabimi petimi leti. V tem času je Tamšetu s klubom uspelo osvojiti vse domače lovorike do te sezone. Pred prihodom v Celje je bil dvakrat prvak tudi z velenjskim Gorenjem, v DP je tako nanizal sedem lovorik.

Tamše je v Celje prišel oktobra 2013, ko je najprej zasedel mesto vodje mladinskega pogona, decembra istega leta pa je na mestu glavnega trenerja zamenjal Vladana Matića. Od takrat pa do te sezone, je Branko Tamše z ekipo Celja Pivovarne Laško osvojil vse domače lovorike, to je pet državnih naslovov, pet pokalnih naslovov in štiri super pokalne naslove. Ob začetku vodenja kluba mu je uspel preboj v izločilne boje lige prvakov, kar si je klub tudi v tej sezoni zastavil za cilj.  

"Branku smo hvaležni za njegovo delo, ki nas bo vezalo še bolj, kot 14 osvojenih lovorik. Te povedo vse kakšno obdobje je za nami. Spletli smo izjemno vez, za katero smo prepričani, da nas bo vezala tudi v prihodnje in zaradi katere bo Branko pri nas in v naši dvorani vedno dobrodošel," je dejal predsednik kluba Jernej Smisl.

"RK Celje Pivovarna Laško vas bo o nadaljnjih ukrepih ter novemu imenu na čelu članske ekipe obvestil takoj, ko se bo to zgodilo," so še sporočili iz kluba.

Celjani so sicer slabo odprli sezono. V superpokalu jih je premagala Krka, sledila sta dva poraza v ligi prvakov, sodu pa je dno očitno izbila izgubljena tekma na sinočnji prvenstveni tekmi proti Ribnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.