Po porazu že končal sezono

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko je hrvaški najstnik Borna Ćorić tri tedne pred svojim 18. rojstnim dnevom priredil veliko presenečenje in v četrtfinalu turnirja v Baslu izločil Rafaela Nadala, je slednji potrdil konec sezone.
Oglej si celoten članek

Presenetljivi poraz pomeni konec sezone za 28-letnega Rafaela Nadala, ki je pred današnjim četrtfinalom že odpovedal nastop na pariškem mastersu prihodnji teden, po porazu pa je objavil, da je končal sezono.

Zmagovalec 14 turnirjev za grand slam je dejal, da se bo pripravil na operacijo slepiča, zaradi katere ne bo nastopil niti na sklepnem dejanju sezone v Londonu.

Nadal ima težave s slepičem pa ima že od začetka meseca. "Ne grem ne v Pariz ne v London. Trenutno nisem na dovolj visoki tekmovalni ravni, da bi tam lahko zaigral," je dejal devetkratni zmagovalec Roland Garrosa in dodal: "Operacijo bom imel 3. novembra."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:46 25. Oktober 2014.

    Če bi ga Srbin premagal,b bilo že 100 komentarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.