Po raku nazaj na zelenice

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji bolgarski nogometni reprezentant Stilijan Petrov, ki je marca 2012 zbolel za akutno levkemijo in je zaradi tega moral končati profesionalno kariero, se je vrnil na nogometne zelenice.
Oglej si celoten članek

Za ekipo Wychall Wanderers nad 35 let je Stilijan Petrov odigral tri tekme, 35-letnik pa v nogometu še naprej uživa. 

"Dobro se nasmejimo in tekme so tekmovalne narave. Res je lepo biti tu in igrati. Odigral sem 90 minut in moja pripravljenost je vse boljša, toda moram biti potrpežljiv. Še vedno me prosijo za avtogram in fotografijo. Srečam veliko navijačev Aston Ville in čudovito je z njimi poklepetati," je za Birmingham Mail dejal Petrov.

Bolgar je velik pečat pustil pri Aston Villi, kjer nanj niso pozabili. Navijači pogosto v 19. minuti tekme začnejo ploskati, s tem počastijo Petrova, ki je pri Villi nosil dres s številko 19. "Navijači so izjemni in so me vedno podpirali. Zaenkrat je vse v redu. Še tri mesece moram jemati tablete, potem sem konec s tem. Na steroidih sem od januarja," je zaključil Petrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.