Po Sešlarju odšla še Hadžić in Ošlaj

Foto: Žurnal24 Sešlar in Hadžić odhajata iz tabora zmajev. (Foto: Saša Despot)
Po odstopu Simona Sešlarja z mesta športnega direktorja je v javnost pricurljala vest, da s trenerskega mesta odhaja še Safet Hadžić, ki je odstop za Žurnal24 tudi potrdil.
Oglej si celoten članek
Sploh ne dvomim, da bo klub v prihodnosti dosegal rezultate na ravni imena Olimpija.
Simon Sešlar

Za to so najverjetneje krivi slabi rezultati v letošnji sezoni, saj Olimpija po treh kolih še ni prišla do zmage, trenutno pa so zmaji na predzadnjem mestu Prve lige. Odstop trenerja in vodstva so zahtevali tudi najzvestejši navijači Green Dragons. "To je moja osebna odločitev, sem pa pripravljen klubu toliko pomagati, da bom funkcijo trenerja opravljal tako dolgo, dokler ne najdejo zamenjave,'" je bila prva izjava Safeta Hadžića. Po neuradnih informacijah pa naj bi zeleno-bele zapustil tudi branilec Damjan Ošlaj.

Odstopil tudi Simon Sešlar, športni direktor zmajev

"Odstopam z mesta športnega direktorja NK Olimpija, ker rezultati kluba na začetku sezone niso na pričakovani ravni,"
je v sporočilu za javnost zapisal zdaj že nekdanji športni direktor ljubljanske Olimpije Simon Sešlar, ki je po uvodnih kolih Prve lige na predzadnjem mestu. V nedeljo so na debiju v Stožicah z 1:2 izgubili proti Kopru. Še bolj kot porazi v oči bodejo res slabe igre. "Ne glede na to, da trdno verjamem, da smo z razpoložljivimi resursi vsi skupaj vložili maksimalni napor, resnica je, da rezultati tega niso pokazali in čutim moralno obveznost podati odstop," nadaljuje Sešlar.

"Lahko pa vam zagotovim, da so postavljeni dobri in zdravi temelji za dolgoročen uspešen razvoj kluba in sem prepričan, da se bo to v prihodnosti tudi pokazalo. Zahvaljujem se vsem za sodelovanje in sploh ne dvomim, da bo klub v prihodnosti dosegal rezultate na ravni imena Olimpija,"
končuje Sešlar. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.