Po sestrah Williams padli še drugi nosilki

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska dvojica nadaljuje z dobrimi predstavami na turnirju serije Premier 5 v Rimu.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralki Katarina Srebotnik in Andreja Klepač sta na turnirju WTA v Rimu z nagradnim skladom 2,4 milijona evrov v prvem krogu premagali sestri Sereno in Venus Williams, danes pa sta v drugem krogu ugnali še drugo postavljeni nosilki Američanko Bethanie Mattek-Sands in Čehinjo Lucio Šafarovo s 6:3 in 6:4.

Ameriško-češka dvojica je bila v prvem krogu prosta, danes pa je morala priznati premoč razigranima slovenskima igralkama, ki sta za zmago potrebovali 70 minut igre.

V četrtfinalu se bosta Srebotnikova in Klepačeva v petek pomerili z Rusinjama Jekaterino Makarovo in Jeleno Vesnino, ki sta po hudem boju ugnali Nizozemko Kiki Bertens in Švedinjo Johanno Larson s 7:6 (5), 6:7 (5) in 12:10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.