Po Smodišu v Zagreb še Ožbolt

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Po Matjažu Smodišu v Zagreb odhaja še en slovenski reprezentant. Sašo Ožbolt bo ta teden podpisal dveletno pogodbo z moštvom Zagreb, ki bo v novi sezoni igralo v Evroligi.
Oglej si celoten članek

"Dogovarjamo se, nič še ni uradnega. Imam pa še eno ponudbo, evroligaško. Zaradi tega čakam," nam je prejšnji teden na vprašanje, ali res odhaja v Zagreb, odgovoril Sašo Ožbolt. Zdaj je jasno, da gre res v novega zagrebškega evroligaša. Novico je potrdila njegova agentka Mira Poljo. Vse od leta 2003 član Uniona Olimpije bo še ta teden podpisal dveletno pogodbo. Bo drugi Slovenec na delu v Zagrebu, saj je za Cedevito pred dnevi podpisal Matjaž Smodiš. Zagreb bo tako imel v novi sezoni lige NLB tri močne ekipe: Zagreb, Cedevito in Cibono, ki vse bolj izgublja primat v mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.