Po smrti navijača prestavili tekmo

Foto: EPA
Foto: EPA
V navijaškem pretepu na trgu v Čačku je življenje izgubil mladi navijač, še en pa je utrpel lažje telesne poškodbe, je sporočila tamkajšnja policija.
Oglej si celoten članek

Umrli navijač je rojen leta 1995, je potrdila tiskovna predstavnica bolnišnice v Čačku Biljana Kožović. Zaradi tega se je nogometni klub Borac odločil, da današnjo tekmo s Crveno zvezdo preloži.

Poškodovana mladeniča so v bolnišnico v Čačku sprejeli okrog 3.30 zjutraj, eden od njiju je tam umrl zaradi poškodb z ostrim predmetom. Drugi je na intenzivni negi, vendar izven življenjske nevarnosti.

Umrli navijač naj bi bil pristaš Crvene zvezde, po poročanju srbskih medijev pa so ga zabodli v srce. Tekma med Borcom in Crveno zvezdo bi morala biti danes ob 17. uri.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.