Po tekmi se je izkazal

Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie Foto: EPA Cristiano Ronaldo, selfie
Razočarani Cristiano Ronaldo je po tekmi z Avstrijo naredil veliko uslugo navijaču.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je bil po dvoboju z Avstrijo vidno razočaran nad svojo predstavo, imel je najlepšo prilo žnost za Portugalce, a je žoga po njegovem strelu iz enajstmetrovke končalam le v vratnici. Tekma se je nato končala brez zadetkov.

Zvezdnik Reala si je kljub slabi volji vzel čas za svojega privrženca. Eden izmed navijačev se je namreč poskušal prebiti do njega, a so ga zaustavili varnostniki. Ronaldo je posredoval, presrečni navijač pa je prišel do selfieja s Cristianom. Privrženca so z zelenice vseeno odpeljali varnostniki, Ronaldo pa je igrišče zapustil precej manj dobre volje.

Ta je sicer odigral svojo 128. tekmo za Portugalsko, s tem pa je popravil rekord, ki ga je v dresu portugalske reprezentance pred evropskim prvenstvom še držal Luis Figo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.