Po tem padcu že konec sezone za odličnega smukača

Foto: Profimedia
Zmagovalec Kitzbuehla že zaključil z nastopi v tej sezoni.
Oglej si celoten članek

Nemški alpski smučar Thomas Dressen je zaradi poškodbe že končal nastope v letošnji sezoni, je danes sporočila nemška smučarska zveza. Nemec si je na petkovem smuku v Beaver Creeku strgal križne vezi in izpahnil ramo.

Petindvajsetletnik je lani zmagal na prestižnem smuku v Kitzbuehlu, v petek pa grdo padel na smuku v ameriškem Beaver Creeku in preizkušnjo končal v zaščitni ogradi. Tekma je bila prekinjena za 15 minut, da so lahko Dressna odpeljali v bolnišnico. Prejšnji konec tedna je bil na smuku v Lake Louisi sedmi, na lanskih olimpijskih igrah v Južni Koreji pa je bil peti.

"Sr... se zgodi, a bom držal glavo pokonci in se vrnil. Hvala za vsa sporočila in podporo! To mi veliko pomeni! Ste najboljši," je na svoji facebook strani vse skupaj pokomentiral Nemec.

xxx

Na petkovem smuku je sicer grdo padel tudi Italijan Peter Fill.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.