Po težjem pretresu prestal operacijo

Foto: FMP
Foto: FMP
Jan Špan je bil operiran na oddelku za maksilofacialno kirurgijo Kliničnega centra v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Košarkar Petrola Olimpije Jan Špan, ki je v soboto na tekmi v Srbiji utrpel težji pretres možganov in poškodbe obraznih kosti, je bil uspešno operiran na oddelku za maksilofacialno kirurgijo Kliničnega centra v Ljubljani. Špan bo zaradi težjega pretresa možganov moral počivati vsaj dva tedna.

Težja poškodba Košarkar Olimpije z rešilcem iz Beograda v Ljubljano

Po dveh tednih počitka bo lahko postopoma začel s treningi. Za košarkarsko igro naj bi bil, ob nošenju zaščitne maske, pripravljen v roku treh do štirih tednov.

Špan, ki se po operaciji dobro počuti, se zahvaljuje vsem navijačem za skrb in spodbudne besede, skupaj s klubom pa se je tudi zahvalil osebju v Kliničnem centru v Ljubljani ter Beogradu za izjemno hitro, skrbno in strokovno oskrbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.