Po vstopnice za tekmo z Anglijo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometna zveza Slovenije v sredo, 6. maja, začenja s prodajo posamičnih vstopnic za kvalifikacijsko tekmo slovenske nogometne reprezentance z Anglijo, ki bo na sporedu 14. junija v Stožicah. V sklopu paketne prodaje so pošle že vse vstopnice v družinskem sektorju.
Oglej si celoten članek

Članska reprezentanca Slovenije nadaljuje s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2016. Ekipa Srečka Katanca je z navdušujočo marčevsko predstavo proti San Marinu zadržala odlično drugo mesto v Skupini E in storila dodaten korak proti Franciji. Pred slovensko izbrano vrsto pa so ključni obračuni, na katerih bo pomembno vlogo odigrala tudi podpora s tribun. Ta bo, sodeč po zanimanju, izjemna že na junijskem kvalifikacijskem obračunu, ko v Stožice prihaja zvezdniška zasedba angleške reprezentance.

V sklopu paketne prodaje so pošle že vse vstopnice v družinskem sektorju, tako da bo v drugi fazi prodaje na voljo le še omejeno število posamičnih vstopnic za 1. in 2. kategorijo. Cena posamične vstopnice v drugi kategoriji znaša 40 evrov, medtem ko bo za prvo kategorijo potrebno odšteti 45 evrov. Posameznik lahko naenkrat kupi največ 5 vstopnic.

Prodaja posamičnih vstopnic se začenja v sredo, 6. maja, ob 12. Uri. Vstopnice bodo na voljo na prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije – www.nzs.si, v uradni prodajalni NZS Nike na Mestnem trgu v Ljubljani, na spletni strani www.eventim.si, v lastnih prodajnih mestig Eventima in izbranih hipermarketih Mercator ter poslovalnicah M holidays. Poleg omenjenih mest, pa si lahko ljubitelji nogometa vstopnice zagotovite tudi z nakupom preko Eventimovega klicnega centra na telefonski številki 01/ 420 50 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.